RSS

BLUS WARNA PINK

26 Mar

Untuk Abie Kolepz

Blus warna pink mani ngaburinyay
Mukakeun poek jadi caang
Profil anu sautuhna
Ti ujung rambut anu di topi hideung
Tepi ka ujung suku nuju calik
Neuteup ka hareup harepan
Rupa duka aspal
Eta tangtungan geus pasti jangkung leutik
Anu di pilih dina dunya maya
Tangtu geus meunang milih pang hadena
Anu jelas milari tanggah
Ngitung bentang anu baranang
Ngaburinyay-nyay-nyay
Neang bulan ti mimiti kaciri sapasi
Tepi ka purnama
Mun beurang neang caangna panon poe
Hayang hirup jeung kahuripannana
Hoyong ka pendak jati ning diri
di sujudkeun dina sajadah
Ieu kuring nyanggakeun sadaya-daya
dina jalan habluminallah sareng habluminanas
Mugi aya dina ridho Allah Subhanahuwata’alla
Subhanallah

******

 
Leave a comment

Posted by on March 26, 2011 in Menulis

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: